A jelszavát emailben elküldtük.
Search

No products in the wishlist

No products in the cart

Please select mobile menu.

Rólunk

[mp_row bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span col="12"] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"]

Az Aistikas webshopot és blogot 2015-ben indítottam útnak. Életvezetési és stílus tanácsadóként mindig az lebeg a szemem előtt, hogy hogyan segítsek másoknak abban, hogy életük minősége javuljon.

Dédelgetett álmom volt, hogy olyan ékszereket tudjak ajánlani, melyek jelentőséggel bírnak és hatással vannak viselőjükre, így született meg az “Aistikas”, mint brand, később pedig már nemesfémből készült Engelsrufer angyalhívó ékszerekkel is bővült a repertoár. A kicsik sem maradhatnak ki, nekik a “Herzengel” gyönyörű kollekcióját választottam.

Az “Aistikas” szó jelentése finnül légiesen elegáns. Mintahogyan az az életérzés is, amit az ékszerekkel átvinni szeretnék. Azt, hogy az életet szebbé lehet tenni egy mosollyal, a közérzeted is javulni fog miközben ezeket a csillogó, szépséges ékszereket hordod.

Mottónk “Feel the Love”, azaz érezd a szeretetet, érezd a szerelmet.

Remélem Ti is annyi örömötöket lelitek majd blogom böngészésében és az ékszerekben, amennyi örömöt nekem ez az oldal ad.

Trója Izabella

[/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"]

[/mp_span] [/mp_row]

Post a new comment